Hjem Artikler Et bedre nabolag

Et bedre nabolag

Det er en trygg påstand at vi alle har en bekjent, en nabo som vi trivs med, eller som vi ser men ikke kjenner, eller en nabo som vi aldri har sett, eller i verste fall misliker. Vi i Neas har som mål å være En God Nabo.

Alle styreleder i NEAS

Så ser vi at vi har utfordringer rundt oss. De er store som klimaendringer, demografiske endringer, sentralisering, innføring av teknologi, eller mindre endringer i hverdagen med at familien endres, vi flytter eller tar i bruk ny teknologi for å nevne noen eksempler.

Vi i Neas ser det som vår oppgave å bidra til at våre kunder får en enklere hverdag og tilbyr løsninger innen strøm, IT, elektro, internett, TV og mobil. Vår historie går tilbake til 1920 med vår del av elektrifiseringen av Norge, og tilbake til 2000 da utbyggingen av bredbåndsnettet tok til. De tjenestene vi tilbyr i dag er en videreføring av dette arbeidet, samtidig som vi har utvidet nabolaget vårt.

For å betjene kundene på best mulig måte ønsker vi å være til stede i alle nabolagene med dyktige ansatte innen flere ulike fagområder. Det gir oss også en fordel når vi skal rekruttere nye medarbeidere – vi jobber på tvers av fagfelt og geografi. Vi kan ansette på Røros, i Oppdal og på Møre. Vi skal være et sterkt lag, som både kunder og ansatte vil være en del av. Våre leveregler er #KlartViKan, #BedreSammen, og #Hverdagglede.

Ambisjonen er å hjelpe regionen vår på vei til fornybarsamfunnet. Sammen med kunder og ansatte skaper vi arbeidsplasser, bolyst og gode tilbud for alle aldre – Et bedre og sterkere nabolag.

Knut Hansen
Daglig leder, NEAS

September 2024