Hjem Artikler Styrket samhold – for en mer bærekraftig fremtid

Styrket samhold – for en mer bærekraftig fremtid

En milepæl i NEAS sin historie er nådd med sammenslåingen av selskapets ulike merkevarer til det enhetlige navnet NEAS. Dette skjer med stor stolthet og ikke minst høy grad av ydmykhet og takknemlighet til lojale kunder og et nabolag som heier på lokal verdiskapning.  Denne strategiske sammenslåingen markerer ikke bare en ny epoke i selskapets hundreårige historie, men den forsterker også vår forpliktelse til bærekraftig utvikling.

Energioperatorer gaar langs veien mot kraftverk tunell Ulvund

Ved å samle laget er vi nå et sterkere lag som er bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer. Vi kan for eksempel levere på større prosjekter innen energi, elektro, telekom og IT enn hva vi før var i stand til hver for oss. Ett sterkt lag gir oss også større fart i arbeidet med å utvikle innovative og fremtidsrettede tjenester. Vi vil gjerne bidra til et mer bærekraftig forbruk for kundene våre, og legge til rette for bærekraftige byer og lokalsamfunn. Disse, og flere av FNs bærekraftsmål står sentralt i vår visjon om å gjøre bærekraftig utvikling mulig. 

NEAS vil tilrettelegge for leveranse av nye og fremtidsrettede tjenester, som vil forme og utvikle både næringslivet og nabolaget rundt oss i årene som kommer. Vi er også dypt forankret i lokalsamfunnet vi er en del av. Vi tror veldig sterkt på å ta vare på nabolaget vårt, der både vi og kundene våre bor og jobber, og der hvor fremtidige generasjoner skal vokse opp og leve sine liv. Bærekraft for oss handler om mye mer enn å redusere vår miljøpåvirkning. Det handler også om å være en positiv kraft for lokal utvikling der kundene våre bor, og at vi skal ta samfunnsansvaret vårt på alvor.

Målet er å innlemme bærekraft i alt vi gjør, i alt fra store strategiske beslutninger til hverdagslige operasjoner. Samtidig ønsker vi å være en rollemodell for hvordan bedrifter kan ha en positiv økonomisk utvikling samtidig som miljø- og samfunnsansvaret ivaretas.

Sammen, under NEAS-merket, ser vi nå frem til å fortsette å ta ansvar for fremtiden. Vi vil fortsette å bygge solid infrastruktur, levere fremtidsrettede produkter og tjenester, og være en katalysator for vekst i lokalsamfunnet rundt oss.