Hjem Artikler En super Gårdsdag og Konsertopplevelse på Tingvollost – Takk for at dere besøkte oss!

En super Gårdsdag og Konsertopplevelse på Tingvollost – Takk for at dere besøkte oss!

Tingvoll gårsdag

Søndag 11. august ble en fantastisk dag på Tingvollost, hvor vi hadde den gleden av å arrangere en minnerik Gårdsdag med masse aktiviteter for både store og små. Dørene åpnet klokken 11:30, og vi ble møtt av glade ansikter som gledet seg til en dag fylt med moro og gode opplevelser.

For en super dag det ble hos Tingvollost, til tross for ekte Nordmørsvær! 🌧️🎉 Besøkende kunne delta i en rekke aktiviteter, inkludert ansiktsmaling, kjepphestløp, og leketraktorbane, hvor barna fikk førerkort og premie for å fullføre løypen. De minste fikk hilse på søte kopplam, kystgeiter, kalver og hester – det var en fryd å se barna glede seg over dyrene! Hopp i høyet var også en populær aktivitet, og mange fikk testet ferdighetene sine i fotballdart og trippelsport.

Etter en dag fylt med lek og moro, var det tid for å synge med til Dance With A Stranger! Konserten skapte en fantastisk stemning i Torjulvågen. Dance With A Stranger leverte en helt magisk konsert som satte prikken over i-en, og både store og små koste seg til det fulle! 🎶😄

Vi vil også gi et stort gratulerer til Tingvollost med deres 20-årsjubileum – dere er en ekte norsk osteskatt som vi er stolte av å ha i regionen vår! 🧀🎂 Vi gleder oss til mange flere år med smakfulle, lokale opplevelser! 🤩🥳

Vi setter stor pris på at så mange tok seg tid til å besøke oss. Takk til Tingvollost for å være en strålende vert, og til alle samarbeidspartnere som bidro til at dagen ble så vellykket.

Vi håper dere hadde en fantastisk søndag sammen med oss, og vi ser frem til å kunne gjenta suksessen ved fremtidige arrangementer.

Takk for besøket, og vi håper å se dere igjen snart!